Spiral

Fascinerande att det kan bli spiralform i is – också – men vilka former kan det inte bli?  Nu är det rena eldoradot med spännande isformer i pölar och vattenpussar ;) Apropå is och vatten, imorgonbitti kommer det att för första gången någonsin att vara en eldceremoni  för fred, i människor och på Jord, utförd gemensamt av en Maya-älder och en buddistmunk, i Japan. Elden har brunnit i 30 år, för denna händelse.  Sänds live på web, kl 05 imorgonbitti. Alla goda idéer är bra tycker jag.

Det här är bönen man kan delta i – worldwide resonanse – ”shared intention”

I am open to graciously receive Wisdom. I join in celebration and prayer with other wisdom and faith traditions to help create a world of peace. I fully and consciously claim the authority to fulfill my destiny in peace, wisdom and harmony in my life and in the world around me.”


(Efterskrift: vaknade halv 8, tänkte kolla på sändningen, den skulle hålla på tre timmar – men lyckades inte logga in mig.)

Fortsatt skön helg alla, själv ska jag på Minneshögtid för mina båda kära Mostrar som lämnade oss i år. Fint att få träffa familj en stund.

Annonser

Om maria åkerblom

Fotograf mm
Det här inlägget postades i Familj, Fotografi, Is och snö, Jorden, sv/v. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s